Ad manus medici
Medicomplex vine in intampinarea clientilor cu propriul sistem de finantare a aparaturii achizitionate pentru usurarea accesului la cele mai noi tehnologii oferite de corporatia Nihon Kohden.
Pe langa produse de top, NIHON KOHDEN ofera si programe de training complete pentru favorizarea operarii in siguranta a dispozitivelor noastre, eficient si economic pentru obtinerea celor mai bune rezultate.
Medicomplex va sta la dispozitie cu toata gama de accesorii si consumabile necesare functionarii neintrerupte a aparatelor dvs.. De la hartie termica si gel electroconductor, la sonde specializate pentru diverse studii de cercetare sau de rutina.
Va asteptam in aceasta sectiune cu lucrarile dvs. de profil pe care sunteti dornici de a le impartasi cu comunitatea stiintifica sau pe care deja le-ati publicat si credeti ca ar trebui readuse in atentia celor pasionati de acest domeniu.
Training
Consumabile
Consumabile
nk%20mic%20(1).jpg nk%20mic%20(2).jpg nk%20mic%20(3).jpg nk%20mic%20(6).jpg nk%20mic%20(9).jpg CertificatISO9001mic.jpg CertificatISO14001tibi.jpg CertificatISO18001mic.jpg